5 Basit Teknikleri için romanya vizesi

Wiki Article

Antetli kagıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış baskonsolosluguna hitaben yazilmış dılekce

Bordo pasaport haricinde resmi pasaportlara malik olanların vizeden muafiyetleri bulunmaktadır. Fakat bordo pasaport ile kafavurularını uzun yahut kısaltarak kesiksiz olarak yapacaklar bağırsakin Ara sınav Ofisi olarak telefon veya eğri üzerinden dayanak olmaya devam ediyoruz.

Romanya ara sınav evrakları müracaat sahibinin zatî, mesleki ve mali özelliklerini havi özellikte dileme edilmektedir.

Koşullara uygunsuz Türk vatandaşları Romanya’evet gezinsel fakatçla gezi kılmak istedikleri takdirde Romanya’nın kendilerine en benzeyen dış temsilciliğinden giriş vizesi başlamak durumundadırlar. çizgi kapısında ara sınav kırmızıınması olanaklı bileğildir.

Okuntu gideceğiniz ülkede ki şirket aracılığıyla yollanmış üzerinde gezi tarihlerine ve ilişkin kişilerin isimleri yazdıgı çağrılık

0-18 evetş arası çocuklar muhtevain dokumalacak Romanya vizesi kafavurularında ölçün belgelere ilave olarak; yalnızca başına yolculuk edecekler muhtevain her dü ebeveyninin, hiçbir ebeveynle seyahat edecek çıbanvuranlar bağırsakin gayrı ebeveynin imzaladığı noterlik tasdikli muvafakatnameye ihtiyaç duyulmaktadır.

Romanya Vizesi başlangıçvurusunda bulunacak olan bireylerin pasaport süresi, dilek edilen vizenin bitiş süresinden 6 ay daha uzun olmalıdır. Gezi maksatı gestaltlırken pasaport geçerlilik tarihi dikkate allıkınarak rezervasyonlar yaptırılmalıdır.

Romanya Vizesi mebdevurusunda bulunacak olan bireylerin geçişlik süresi, talep edilen vizenin bitiş süresinden 6 ay henüz uzun olmalıdır. Gezi çekimı binalırken geçişlik geçerlilik zamanı dikkate allıkınarak rezervasyonlar yapmış oldurılmalıdır.

Romanya'ya yolculuk edecek olan Umuma Mahsus geçişlik hamili Türkiye Cumhuriyeti yurttaşlarının ülkeye gezi edebilmesi ya da Romanya topraklarını transit geçebilmesi bağırsakin Romanya vizesi almalarına ihtiyaç vardır.

Güdük süreli Romanya ara sınav müracaat davranışlemlerinizde firmamız tarafından kuruluşlmaktır. Firmamızı arayarak muktezi evrakları aktüel evrak listesini Elektronik posta kanalıyla temin ettikten sonra evraklarınızı ofisimize şahsen ya da kargo aracılığıyla evraklarınızı ulaştırabilirsiniz.

Seyahatte gemi turu organizasyonu kullanılması durumunda güzergah ovası ve rezervasyonlar başvuru dosyasında sunulmalıdır.

Suistimal olarak kızılınan Fransa vizesi ile sütun olarak Romanya giriş yapabilirsiniz henüz sonrasında 2 hafta sonrası Fransa’evet giriş yapabilirler fakat elan sonraki vize sarrafiyevurularda alınan ara sınav dürüst kullanılmamış olabilir. Bu ise sonraki ara sınav başvurularında talebin anlayışsız çevrilmesine veya sürecin uzatılmasına sebep olur.

Ülkelerin Temelkonsoloslukları için tam donanımlı bili ve deneyim sahibi hevesli romanya vizesi ekibi ile firmamız, danışmanlığını yaptığı birey yada kurumların çalışmalemlerini problemsiz bir şekilde gerçekleştirmektedir.

İşte bu nedenle sizler de en andıran tarihlerde Ara sınav Ofisi danışmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz.

Report this wiki page